Tweet, tweet

Zmoelwerk

Portfolio

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

GEZICHTS BEPALEND

DE ZMOELEN ACHTER ZMOEL

René Molendijk-Visser

Het echte zmoelwerk van Zmoel Creative Media komt uit Almelo. Na een studie Meao CE, een opleiding reclametekenen en jaren voor, achtereenvolgens, een prepress organisatie en een regionale uitgeverij te hebben gewerkt, heeft René in maart 2010 besloten voor zichzelf te beginnen. Onder de naam ‘Zmoel creative media’. Zmoel draait voornamelijk om het gezicht geven aan zaken die nog geen gezicht hebben of, anders gezegd, om beeldvorming bij mensen en het beïnvloeden daarvan. ‘Hoe kijkt men tegen dingen aan?’, ‘Hoe wordt uw bedrijf/instelling beoordeeld?’ of ‘Hoe bent u te vinden en als u bent gevonden, hoe wordt u onthouden?’. Dat soort vragen houdt ons bezig. Gun uzelf de kans om stevig in de markt gezet te worden in een stijl die bij u en uw bedrijf past.

100% Creative
200% Harde werker

Jeffrey van Tiggelhoven

Jeffrey is technisch expert en heeft zowel ervaring in de reclamewereld als met het bouwen van websites op maat. “We ondersteunen (startende) ondernemers graag bij het maken van betaalbare zakelijke websites.” Op Ikgastarten.nl schrijft Jeffrey regelmatig over technische kwesties waarmee starters te maken hebben of krijgen.

100% Kundig
200% Betrokken

Eduard Pijlgroms

Communicatie expert uit Wierden. “Of het nu gaat om een nieuwe website, het ontwikkelen van jaarverslagen of het verzorgen van print media: wij denken met u mee, zetten de juiste middelen in en communiceren altijd doelgericht. Van verbluffende motion graphics tot de juiste huisstijl. Full-service en uiteraard betaalbaar.”

100% Communicatief
200% Veelzijdig

Jeroen Hutten

Hallo daar, mijn naam is Jeroen! Ik kom net als Eduard uit Wierden en heb met succes mijn studie Mediavormgever aan het ROC in Enschede afgerond. Ik ben technisch bekwaam in o.a. Photoshop, Illustrator, Indesign, WordPress en Visual Composer, maar ik kan ook nog prima met een ‘Old School’ schetsboek en een stel potloden overweg. Bij Zmoel komen, vanwege de breedte van het diensten aanbod, mijn vaardigheden ruimschoots aan bod.

100% Afgestudeerd
200% Gemotiveerd